6th Secret Supper menu


This is our 6th Secret Supper menu. For english please scroll down. .

Welcome drink! Honey lemon drop

MENOY

Σούπα από μήλα και σελινόριζα
συνοδευόμενη από Clos de la Coulee de Serrant, 2006

Σαλάτα από φινόκιο, πορτοκάλι και γαρίδες
συνοδευόμενη από Nostos, Roussanne, 2008

Ρικοτίνη πατζαριού, σε μπεσαμέλ γκοργκοντζόλας
συνοδευόμενα από Santorini Grande Reserve Ασσύρτικο, 2007
και Ασσύρτικο της Γαίας, Wild ferment, 2008

Σφυρίδα ποσέ σε γάλα με σπανάκι και dijon βούτυρο
συνοδευόμενη από Clos de la Coulee de Serrant, 2007

Τάρτα λευκής σοκολάτας σε βάση από oreo cookies

MENU

Soup of celery root and apple
accompanied by Clos de la Coulee de Serrant, 2006

Fennel orange salad with prawns
accompanied by Nostos, Roussanne, 2008

Beetroot ricottine on gorgonzola béchamel
accompanied by Santorini Grande Reserve Assyrtiko, 2007
and Assyrtiko tis Gaias, Wild ferment, 2008

Sfirida poached in milk served with Dijon Butter
accompanied by Clos de la Coulee de Serrant, 2007

Tart of  White chocolate cream on oreo biscuit crust.

Published in: on March 3, 2010 at 4:19 pm  Leave a Comment  

The URI to TrackBack this entry is: https://thesecretsupper.wordpress.com/2010/03/03/6th-secret-supper-menu/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: