5th Secret Supper menu


This is our 5th Secret Supper menu. For english please scroll down.

.

Welcome drink! Prosecco

MENOY

Vichysoise a la Paul Bocuse

συνοδευόμενη από Pino Grigio, La Solatia, Ruffino

Σαλάτα από πατζάρι και μήλα με σος από wasabi και σουσάμι

συνοδευόμενη από Trebbiano, Βασίλης  Μάρκου 2008

και κτήμα Αργυρού (Unoaked bottling), Σαντορίνη, 2004

Ριζότο με μπέϊκον, μήλο και γκοργκοντζόλα

συνοδευόμενο από Τσαμπουρνάκος 2006, Βογιατζή

Αρνάκι στο φούρνο με μέλι και μυρωδικά

συνοδευόμενο από Les Eygats Cornas, 2000, Domaine Courbis
και Montes Alpha, Merlot, 2007

Σορμπέ γκρέϊπφρουτ με πέστο γλυκού βασιλικού

MENU

Vichysoise a la Paul Bocuse

served with Pino Grigio, La Solatia, Ruffino

Beetroot & Apple Salad with Wasabi – Sesame Dressing

served withTrebbiano, Vassilis Markou 2008

and Ktima Argirou (Unoaked bottling), Santorini, 2004

Risotto of Bacon, Apple and Gorgonzola

served with Tsapournakos 2006, Vogiatsi

Leg of lamb steamed in a bag

served with Les Eygats Cornas, 2000, Domaine Courbis
and Montes Alpha, Merlot, 2007

Grapefruit sorbet with sweet basil pesto

Published in: on February 7, 2010 at 2:18 pm  Leave a Comment  

The URI to TrackBack this entry is: https://thesecretsupper.wordpress.com/2010/02/07/menu-of-the-5th-secret-supper/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: