The Menu of the 3rd Secret Supper


This is the 3rd secret supper menu. For english please scroll down!

.

Welcome Drink! Apple Martini

ΜENOY

Σούπα από πατζάρι με σως Wasabi
συνοδευόμενη από Vina Esmeralda (Torres)


Λιωμένο Chèvre πάνω σε ψητά κολοκύθια και φύλλα ρόκας  με λάδι τρούφας και ρόδια
συνοδευόμενα από Cabernet D’Anjou (Chateau de Tigné)

Coconut Curry κολοκύθας με σταφίδες και ρύζι με ξηρούς καρπούς
συνοδευόμενο από Château Smith Haut Lafite


Τιρολέζικο “Zwiebelrostbraten” –  κρασάτα μοσχαρίσια φιλετάκια σε σάλτσα κρεμμυδιών με πουρέ
συνοδευόμενα από Cuvée de Félix – Châteauneuf du Pape

Μους σοκολάτας με σος αλμυρής καραμέλας

—————————–


Welcome Drink

Menu

Beetroot soup spiced with Wasabi
served with Vina Esmeralda (Torres)

Truffeled, melted Chèvre on a bed of roasted Zucchini and Rocket salad
served with Cabernet D’Anjou (Chateau de Tigné)

Coconut Curry of pumpkin and raisin
served with Château Smith Haut Lafite


Tirolean “Zwiebelrostbraten” on Purée
served with Cuvée de Félix – Châteauneuf du Pape

Mousse aux Chocolat with a salty caramel


Published in: on December 2, 2009 at 1:55 pm  Leave a Comment  

The URI to TrackBack this entry is: https://thesecretsupper.wordpress.com/2009/12/02/the-menu-of-the-3rd-secret-supper/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: