1st Secret Supper menu


This was the menu we prepared for you last month.

For english, please scroll down!


Welcome drink! Bellini

ΜΕΝΟΥ

Σούσι με ψάρια μεσογειακά

Σούπα κολοκύθας με καρότο και κάρυ

συνοδευόμενη από ροζέ Μελιαστό, Σπυρόπουλου,Ελλάδα

Σαλάτα με ροδάκινα και κόκκινες πιπεριές σε σάλτσα ταχίνι

συνοδευόμενη από Sauvignon Βlanc, Montes, Χιλή

Ραβιόλι γεμιστά με γαρίδες και σολωμό

συνοδευόμενα από Perrin Reserve, Cotes du Rhone, Γαλλία

Γρανίτα ντομάτας με καραμελωμένο δεντρολίβανο και ούζο

Μοσχαράκι κοκκινιστό με lemon risotto

συνοδευόμενο από La Spinetta, Lanche Nebbiolo, Ιταλία

Τσιζ-κέικ λεμόνι

συνοδευόμενο από Muscat de Lemnos, Ελλάδα

——————–

Welcome drink! Bellini

MENU

Sushi of mediterranean preserved fish

Pumpkin and carrot soup with curry
served with Meliasto Rose of Spyropoulos, Greece

Red peppers salad with peach on a tahini dressing

served with sauvignon blanc, Montes, Chile

Ravioli with gamberi and smoked salmon

served with Perrin Réserve, Cotes du Rhone, France

Tomato sorbet with rosemary and Ouzo

Veal “kokkinisto” served on a lemon risotto

served with La Spinetta, Lanche Nebbiolo, Italy

Lemon curd cheese cake

served with Muscat de Lemnos, Greece

Published in: on October 14, 2009 at 3:21 pm  Leave a Comment  

The URI to TrackBack this entry is: https://thesecretsupper.wordpress.com/2009/10/14/1st-secret-supper-menu/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: