Σχετικά

Tι είναι το  Secret Supper;

Tο Secret Supper είναι ενα δείπνο γευσιγνωσίας, που φιλοξενείται σε ιδιωτικά σπίτια και άλλες ιδιαίτερες τοποθεσίες στην Αθήνα. Σκοπός του είναι να προσφέρει μια διαφορετική προσέγγιση, στον τρόπο που βιώνουμε ένα δείπνο ‘‘έξω’’ στην πόλη.

Πιστεύουμε ότι η εμπειρία ενός λαχταριστού γεύματος, συμπληρώνεται ιδανικά από την οικειότητα και τη χαλαρότητα που προσφέρει ένας ιδιωτικός χώρος.

Κάθε πότε συμβαίνει;

Τα δείπνα πραγματοποιούνται κάθε μήνα, για 2 συνεχόμενες ημέρες. Παράλληλα μπορεί να  πραγματοποιούνται θεματικά δείπνα, σε ημερομηνίες που καθορίζονται από τους συμμετέχοντες. Ανακοινώσεις σχετικά με τις ακριβής ημερομηνίες, δημοσιεύονται σ’αυτό το site  καθώς και στο www.facebook.com/thesecretsupper .

Πού βρισκόμαστε;

Τα Secret Supper πραγματοποιούνται  στη μυστική μας βάση, προσπαθούμε όμως να μετακινούμαστε, όσο το δυνατόν περισσότερο. Λεπτομέρειες σχετικά με την ακριβή τοποθεσία, παρέχονται αποκλειστικά στους καλεσμένους που έκλεισαν θέση, μέσω του προσωπικού τους mail. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε προτάσεις για καινούριες τοποθεσίες και δεν σταματούμε να ψάχνουμε!

Τι μαγειρεύουμε;

Το μενού αλλάζει κάθε μήνα. Δημιουργούμε εποχικά πιάτα, με τοπικά προϊόντα, χρησιμοποιώντας, όσο το δυνατόν περισσότερο, βιολογικά υλικά. Το μενού αποτελείται απο 5 πιάτα συνοδευόμενα από επιλεγμένα κρασιά. Στα θεματικά δείπνα, το μενού και τα κρασιά καθορίζονται από τους καλεσμένους.

Σε ποιόν απευθύνεται;

Εάν σου αρέσουν οι διαφορετικές γεύσεις, τα αξιόλογα κρασιά, η όμορφη παρέα, οι εκπλήξεις, η ζεστή ατμόσφαιρα, οι μοναδικές εμπειρίες –τότε, απευθύνεται σ’εσένα!

Πώς μπορώ να κάνω κράτηση;

Προκειμένου να κλείσεις μια θέση, πρέπει να σε έχει καλέσει η ομάδα του secret supper. Για να λάβεις μια πρόσκληση, μπορείς να μας στείλεις ένα mail στο thesecretsupper (at) gmail.com. Μπορείς επίσης να κάνεις κράτηση,  εφ’όσον σε προτείνει κάποιος  από τους συμμετέχοντες.

Advertisements
Published on August 31, 2009 at 11:33 pm  Leave a Comment  

The URI to TrackBack this entry is: https://thesecretsupper.wordpress.com/%cf%83%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-secret-supper/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: